TuistermeTerme en voorwaardes

Terme en voorwaardes

Vineyard Wind 1, die grootste offsho...
Vineyard Wind 1, die grootste offshore windplaasprojek in die VSA

Webwerf Terme en Voorwaardes
Die materiaal op die webwerf www.constructionreviewonline.com, wat tekste, beelde, klankknipsels, videoclips, aflaaisels, sagteware, produkte vir aankoop en ander materiaal (die "Inhoud") insluit, word deur Construction Review verskaf vir inligting en Slegs aanlyn transaksiedoeleindes. Deur toegang te verkry tot die www.constructionreviewonline.com-webwerf, aflaai of aankoop van Inhoud, stem jy in om gebind te wees onder die bepalings en voorwaardes soos hieronder uiteengesit ("Terme en Voorwaardes"). As jy nie akkoord gaan met hierdie bepalings en voorwaardes, gaan nie toegang tot die www.constructionreviewonline.com-webwerf of laai enige inhoud af nie.

Algemene Voorbehoud
Konstruksie beoordeling beoog om die inhoud op die www.constructionreviewonline.com webwerf akkuraat en betroubaar te wees, aangesien die inhoud uit 'n verskeidenheid bronne saamgestel is, word dit aan u beskikbaar gestel as "beskikbaar" en "beskikbaar". Konstruksieoorsig AANVAAR GEEN VERANTWOORDELIKHEID AAN JOU OF ENIGE DERDE PARTY VIR ENIGE FOUTE OF OORWEGINGS VAN ENIGE KIND IN DIE INHOUD, EN SLUIT ALLE WAARBORGE EN / OF VOORWAARDES, UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, INGEDIEND MET DIE INHOUD EN ENIGE ANDER AANGELEENTHEID MET BETREKKING TOT DIE WEBSITE, INSLUITEND MAAR NIE BEPERK TOT IMPLICIETE WAARBORGE EN / OF VOORWAARDES VAN NIE OORTREDING, VERKOOPBAARHEID EN GESKIKTHEID VIR 'N SPESIFIEKE DOEL.

Soek vir konstruksieleidrade
  • Streek / land

  • Sektor

Skakels beskikbaar op die webwerf www.constructionreviewonline.com sal u toelaat om te skakel na webwerwe wat nie deur Konstruksie-oorsig gehandhaaf of beheer word nie. Hierdie skakels word vir u gerief verskaf - geen party is verantwoordelik vir die inhoud of aanlyn transaksies van enige gekoppelde webtuiste nie. Konstruksie-oorsig gebruik redelike pogings om die akkuraatheid van sy inhoud op die www.constructionreviewonline.com-webwerf te verseker, maar kan nie die akkuraatheid, volledigheid, nie-oortreding, handelbaarheid of fiksheid vir 'n spesifieke doel van enige inligting of aanlyn transaksies beskikbaar stel nie deur middel van hierdie skakels, en geen verteenwoordiging of endossement hoegenaamd oor enige ander webwerf wat u toegang tot die webwerf www.constructionreviewonline.com kan verkry nie. Dit is u verantwoordelikheid om te verseker dat enige webwerf wat u kies om te gebruik, vry is van potensiële vernietigende items soos virusse.

Gebruik van die werf
U mag nie inligting of ander materiaal op hierdie www.constructionreviewonline.com webwerf plaas, oplaai, publiseer, reproduseer, oordra of andersins versprei nie.
a) Die opstel of aanmoediging van optrede wat 'n misdryf sou wees of aanleiding gee tot siviele aanspreeklikheid;
b) wat beskerm word deur kopiereg of ander intellektuele eiendomsreg, of afgeleide werke hiervan, sonder toestemming van die kopiereghouer; of
c) Gebruik andersins hierdie www.constructionreviewonline.com webtuiste op 'n wyse wat strydig is met die wet of elektroniese etiket, of wat die gebruik van die www.constructionreviewonline.com of die internet deur ander gebruikers sal beïnvloed, insluitende die plasing of oordrag van inligting of sagteware wat virusse of ander ontwrigtende komponente bevat.

Kopiereg
Alle inhoud gepubliseer op of andersins toeganklik via hierdie www.constructionreviewonline.com webwerf is beskerm deur kopiereg. Die inhoud, en die kopiereg in die inhoud, word besit of beheer deur Konstruksie Review of sy inhoudverskaffers. U mag die inligting in die inhoud slegs gebruik of weergee vir u eie persoonlike, nie-kommersiële of opvoedkundige gebruik. Die inhoud mag nie andersins gebruik, weergegee, uitgesaai, gepubliseer of weer oorgedra word sonder die vooraf skriftelike toestemming van die kopiereghouer nie. U moet voldoen aan alle kopieregskennisgewings, inligting en beperkings in enige inhoud op of toegang tot die webwerf www.constructionreviewonline.com, en hou sodanige kennisgewings in die inhoud.

Handelsmerke
www.constructionreviewonline.com ™ is 'n geregistreerde handelsmerk van Construction Review in die ABC. Alle ander produkte, dienste en maatskappy name wat in die www.constructionreviewonline.com webwerf genoem word, kan handelsmerke van hul onderskeie eienaars wees.

U mag geen handelsmerk wat op die www.constructionreviewonline.com webwerf vertoon word, gebruik sonder die skriftelike toestemming van Construction Review of die betrokke eienaar van die handelsmerk nie.

Privaatheid en vertroulike inligting
Konstruksie Oorsig Privaatheids- en Veiligheidsbeleid is 'n bindende deel van hierdie bepalings en voorwaardes. Die Privaatheids- en Sekuriteitsbeleid is beskikbaar op hierdie webwerf.

vrywaring
U stem in om Construction Review en sy verwante maatskappye te verdedig, te skadeloos te stel vir enige aanspreeklikheid, koste en uitgawes, insluitende redelike advokaatskoste, wat verband hou met enige oortreding van hierdie bepalings en voorwaardes deur u of gebruikers van u rekening, of in verband met die gebruik van www.constructionreviewonline.com webwerf of die plasing of versending van enige inligting of ander materiaal op hierdie webwerf deur u of gebruikers van u rekening.

Wysigings
Konstruksie Review behou die reg voor om enige inhoud van die www.constructionreviewonline.com webwerf, geheel of gedeeltelik, na eie goeddunke te enige tyd sonder kennisgewing te verander of te verwyder.

Konstruksie Review behou die reg voor om hierdie Terme en Voorwaardes en sy Privaatheids- en Sekuriteitsbeleid te eniger tyd sonder kennisgewing te verander of te wysig. Sodanige veranderinge sal onmiddellik van krag wees vanaf die datum waarop hulle op die webwerf geplaas word.

allerlei
Terme en voorwaardes, insluitend die Konstruksie-oorsig-privaatheids- en sekuriteitsbeleid en ander dokumente wat hierin verwys word, vorm die volledige ooreenkoms tussen Construction Review en u met betrekking tot u gebruik van die webwerf. Konstruksie Oorsig versuim om te streef of streng uitvoering van enige bepaling van die Ooreenkoms te handhaaf, word nie beskou as 'n afstanddoening van enige bepaling of reg nie. Indien enige van die Bepalings en Voorwaardes vasbeslote is, ongeldig of andersins nie afdwingbaar is deur 'n hof met bevoegde jurisdiksie nie, sal sodanige bepaling nie die oorblywende bepalings hiervan beïnvloed nie. Hierdie Ooreenkoms sal onderworpe wees aan en uitgelê word in ooreenstemming met die wette van ABC

As jy meer inligting oor hierdie projek benodig. Huidige status, projekspan kontakte ens. Asseblief Kontak Ons

(Let daarop dat dit 'n premium diens is)

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in