Ethiopië gaan 'n chemiese vrye afvalwaterbehandelingsaanleg in Addis Abeba oprig

Afvalwaterbehandelingsaanleg
Afvalwaterbehandelingsaanleg

Die regering van die Republiek van Ethiopië is van plan om 'n afvalwaterbehandelingsaanleg met 'n kapasiteit van 15 m³ (3,962 gallon / dag) aanleg (STP) in een van die Ethiopiese Waterontwikkelingskommissie geboue in Addis Abeba, die hoofstad van Oos-Afrika.

Die kommissie, wat deel uitmaak van die Ethiopiese Ministerie van Water, Besproeiing en Energie, het reeds 'n Memorandum of Understanding (MoU) onderteken vir die implementering van die projek met die VS-gebaseerde Biopipe Global, 'n volfiliaal van Lifequest World Corp (LQWC) wat die wêreld se enigste hoogs skaalbare slyk op die terrein en chemiese vrye rioolwaterbehandelingstegnologie ontwikkel het.

Na verwagting sal die klein afvalwaterbehandelingsaanleg dien as 'n verwysingsplek vir gedesentraliseerde afvalwaterbehandelingsprojekte wat in die nabye toekoms deur Biopipe Global in die land geïmplementeer sal word.

Lees ook: Ethiopië om 'n voorraaddam in Mekane Selam te bou

Oplossing vir waterskaarste in die Oos-Afrikaanse land

Die Republiek van Ethiopië ondervind tans 'n ernstige waterkrisis wat ongeveer 62 miljoen mense, byna die helfte van die bevolking, raak en 7.5% van die wêreldwye waterkrisis uitmaak. Volgens Tesfaye Tigabu Tedla, Biopipe Global-verteenwoordiger in die Oos-Afrikaanse land, is die herwinning van afvalwater 'n beter oplossing vir hierdie probleem.

“Daar is 'n groot geleentheid vir waterherwinning in Ethiopië en ons is nou diep betrokke by die regering en die private sektor. Ons het die afgelope drie maande verskeie voorstelle ingedien en verwag om dit in bevele te maak sodra die Covid-3-situasie verbeter, ”het Tesfaye Tigabu Tedla gesê.

Hierdie projek sal na verwagting 'n beduidende en blywende verbetering in die daaglikse lewens van Ethiopiërs bied, net soos in ander lande soos die VAE en Indië, waar Biopipe-oplossings die volhoubaarste, doeltreffendste en kostedoeltreffendste ter wêreld was.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in