jongste nuus

Tuis Kennis modular and prefabs Die voordele van geprefabriceerde staalopslag bo beton en hout

Die voordele van geprefabriceerde staalopslag bo beton en hout

'N Voorvervaardigde staalstruktuur vir pakhuisgeboue bestaan ​​gewoonlik uit staalbalke, staalkolomme, staalbundel en ander komponente wat van staal- en staalplate vervaardig word. Elke deel is verbind deur lasse, boute of klinknaels. Maar waarom kies u ook vooraf die vervaardiging van pakhuise van staalstruktuur as opsie?

Die primêre funksie van die staal pakhuis gebou is om goedere op te slaan, dus is daar genoeg ruimte een van die kenmerke van die pakhuis. Die staalstruktuurpakhuis kombineer hierdie funksie. Die pakhuis met 'n staalstruktuur het 'n groot span en 'n groter benuttingsarea.

Staalstruktuur geboue is lig van gewig en ligter as ander soorte geboue met dieselfde sterkte. Boonop het grootskaalse pakhuise groot strekplekke nodig, en staalstrukture is die geskikste vir groot omvanggeboue, soos fabrieke, stadions, ensovoorts.
En ook, die behoefte aan die pakhuisbou is dringender.

Tyd is die belangrikste voordeel van die pakhuisgebou van staalstruktuur. Die konstruksietydperk is korter, die konstruksie gemakliker, en die tyd- en beleggingskoste is aansienlik verminder. Daarbenewens sal sommige staalstruktuurpakhuise met die ontwikkeling van die besigheid of ander faktore die probleem ondervind om adresse te verskuif.

'N Ander voordeel van die staalstruktuur wat uitgelig word, is dat 'n hervestigingsprojek vanweë die ligte gewig, gemakliker en omgewingsvriendeliker en herwinbaar sal wees. In 'n era van ernstige lugbesoedeling, kan die pakhuis van staalstruktuur steeds herwin word sonder besoedeling.

Staalstruktuur pakhuis

Ontwerp van 'n staalstruktuurpakhuis

Fokus op die draende ontwerp

Die ontwerp van die staalstruktuurpakhuis moet die draende ontwerp in ag neem, sodat dit reënwater, sneeudruk, konstruksielading en onderhoudsvrag kan weerstaan. En ook moet die ontwerp voldoen aan die funksionele dravermoë, materiaalsterkte, dikte en kragmetingsvereistes, dravermoë, dwarsdeursnee-eienskappe van die weergawe, ens.

Die draerprobleme van die ontwerp van die staalstruktuurpakhuis moet deeglik oorweeg word om die pakhuise se skadevermoë te verminder. Dit is ook 'n konstruksiemetode vir die daaglikse instandhouding van staalstruktuur en verlengde lewensduur.

Let op die ontwerp van die beligting

'N Goeie beligtingseffek is bevorderlik vir energiebesparing. Anders is binnenshuise beligting die hele dag en nag nodig, wat ongetwyfeld 'n toename in energieverbruik sal hê. Dit is nodig om beligtingspanele op spesifieke plekke op die metaaldak te ontwerp en te rangskik of om glas te installeer, waar moontlik natuurlike lig te gebruik en terselfdertyd waterdigte werk te doen om die lewensduur te maksimeer.

prefab staal pakhuis
Metaalpakhuis teenoor tradisionele betonpakhuis?

As primêre stoorfasiliteit word pakhuise geklassifiseer volgens die rol van die pakhuis in die kommoditeitsproses of die eienskappe van goedere. Om die verskillende eise wat die afgelope tyd aan pakhuiskonstruksie in die mark gestel word, die hoof te bied, kom al hoe meer staalstruktuurpakhuisgeboue voor, 'n aanduiding dat baie ondernemers die konstruksiemodel van betonstruktuur wat al jare gebruik word, laat vaar.

Die konstruksie van die staalstruktuurpakhuis is vinnig en die reaksie op skielike behoeftes is duidelik, wat kan voorsien in die skielike opbergingsbehoeftes van die onderneming.
Die staalstruktuurpakhuis is 'n droë konstruksie wat buitengewone voordele vir die beskerming van die omgewing het. Dit kan die impak van projekbou op die omgewing en inwoners in die omgewing verminder, wat beter is as die nat konstruksie van gewapende betongeboue.

Staalstruktuurpakhuise kan konstruksiekoste en werkerskoste bespaar, vergeleke met tradisionele pakhuise van beton. Die koste om 'n staalstruktuurpakhuis te bou, is 20 tot 30% laer as 'n tipiese konstruksiekoste vir pakhuise, en dit is veiliger en stabieler.
Die staalstruktuur het 'n ligte gewig en die boumateriaal wat in die mure en dak gebruik word, is baie ligter as dié in baksteenbetonmure en terracotta-dakke, wat die algehele gewig van die staalstruktuurpakhuis effektief kan verminder sonder om die strukturele stabiliteit in gevaar te stel. Terselfdertyd kan dit ook die vervoerkoste van komponente wat deur migrasie van buite die terrein gevorm word, verlaag.

staal pakhuis gebou

Metaalpakhuis teen houtkonstruksie?

Koste-effektiwiteit

Staalkonstruksie is goedkoper as houtkonstruksie.

Vinniger ontwerp- en konstruksieproses.

As u pakhuisplan by 'n vervaardiger van staalstruktuur ingedien word, sal die gebou vooraf ontwerp en vervaardig word deur kundiges. Dit maak die hele proses van begin tot einde meer ekonomies, wat lei tot gereedgemaakte staalkonstruksie-komponente wat direk na die werkplek gestuur word.

Dit het arbeidskoste verlaag

Aangesien die pakhuis meestal vooraf vervaardig is, kan die konstruksietyd met soveel as 30% tot 50% of meer verminder, gebaseer op die ervaringsvlak van die konstruksiepersoneel. Tyd is geld, dus hoe vinniger u kan bou, hoe minder geld spandeer u aan arbeid.
Verminder onderhoudskoste
As gevolg van die lae instandhoudingskoste van die staalstruktuur, bespaar die gebou-eienaar algemene onderhoud, herstel en vervanging gedurende die hele lewensduur van die gebou.

Uithouvermoë

Staalstrukture kan baie algemene bedreigings vir hout weerstaan, soos verval, skimmel, peste en vuur. Die noukeurig ontwerpte staalstruktuur is meer bestand teen wind, sneeu en seismiese aktiwiteit. Dit is waarom staalstrukture dikwels geboue kan wees wat nie na 'n tifoon sal val nie. Gewoonlik, wanneer die gemeenskap 'n sentrum vir rampontruiming benodig, sal die stad gimnasiums, skole en ander munisipale geboue gebruik wat volgens hulle die betroubaarste en veerkragtigste is.

Clearspan

Hoe minder strukturele struikelblokke die gebou benodig, hoe meer werkareas skep u vir die onderneming. Staalkonstruksie bied die grootste argitektoniese duidelike spanwydte op die mark.

Die pakhuis kan meer as 60 meter oorskry. Dit is nie nodig om draende pale of kolomme in die gebou te installeer nie. Dit maak dit maklik om grootskaalse toerusting en masjiene op industriële skaal op te stel, asook voertuie en personeel om veilig binne die struktuur te beweeg.

Omgewings vriendelike

Eko-vriendelikheid is nie net 'n tendens nie. Data toon dat geboueienaars en klante wat produkte en dienste koop, steeds meer groen geboue eis. Die staalstruktuur is 'n volhoubare bouproduk, want dit gebruik herwinde materiale in die produksiestadium en is aan die einde van sy lewensduur 100% herwinbaar.

Havit Steel Structure ontwerp en vervaardig prefab staal gebou in China, wat gebruik word as die pakhuis, werkswinkel en motorhuis geboue.

 

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Moenie hierdie skakel volg nie, of jy sal van die webwerf verban word!