TuisprojekteParagon se Hilton Garden Inn in Mbabane, Eswatini

Paragon se Hilton Garden Inn in Mbabane, Eswatini

Die Dubai World Islands-projek
Die Dubai World Islands-projek

Hilton Garden Inn in Mbabane Eswatini is een van die Paragon Groupse eerste projekte vir 'n internasionale hotelketting wat die beste internasionale projek by die SAPOA-toekennings gewen het. Die 124-kamer, ontwikkeling van agt verdiepings in die hart van die hoofstad, is spesifiek ontwerp as 'n ikoniese gebou vir Hilton se toetrede tot die Eswatini-mark.

Geleë teen 'n heuwel in die suide van die middestad, bied die gebou en sy landskapdek onbelemmerde uitsigte oor die vallei na die stad. Hierdie prominente plek, gekombineer met die unieke ontwerp van die gebou, gee die hotel 'n unieke teenwoordigheid in die stedelike konteks van Mbabane.

Soek vir konstruksieleidrade
  • Streek / land

  • Sektor

Die projek, wat in April vanjaar voltooi is, is in samewerking met Steve Hall Development Consultants, namens die Bwana-groep namens die Eswatini Staatsdiens Pensioenfonds (SPSPF), uitgevoer. Die hoofkontrakteur was 'n gesamentlike onderneming tussen Aveng Grinaker-LTA en Du-Van Developments en Roots Construction in Joint Venture, bekend as die ADR JV.

Hilton Mbabane, Eswatini
Die projek

Die hoofruimtes van die hotel is ontwerp om vertikale skeiding en privaatheid tussen openbare en privaat of gasgeriewe te skep. Die ikoniese toringgedeelte van die gebou, met sy swoopende en golwende fasade, is argitektonies gedifferensieer vanaf die basis van die gebou en is uitsluitlik toegewy aan hotelgaste en hotelgeriewe.

Openbare areas op die grondvloer sluit in 'n onthaal-, restaurant-, kroeg-, sitkamer- en konferensiefasiliteite wat bestaan ​​uit vier bymekaarmaakkamers van verskillende groottes, met twee van die groter kamers geskei deur skuifdeure, met die buigsaamheid om 'n enkele groot konferensie kamer te word.

Die ontvangs en die hoof ingang van die hotel is geleë langs die opgradering van die gasparkeerplek, waar gaste begroet word met 'n vrygewige porte-cochere-ingang. Die hoofgeriewe is aan die agterkant van die terrein, terwyl bykomende parkering in 'n bestaande parkade naby is.

Die ingang van die gebou word versterk deur 'n full-height interne atrium wat die sentrale en primêre fokusruimte van die gebou vorm, wat deur al die gastevertrekke oor die hoof gesien word. Die sentrale atrium, wat die restaurant, kroeg, sitkamer en konferensie uitbreek fasiliteite huisves, het ook dakrame. Hierdie ruimtes skakel ook na die grondvloer-landskap en dekruimtes via twee groot skuifdeure.

Die kamers is almal toeganklik via full-height glas skilderye wat lei vanaf die grondvloer lobby. Gaste fasiliteite word op die eerste verdieping gehuisves. Daar is 'n gastewassery en fiksheidsentrum wat uitsien op die aangelegde swembaddek, 'n toegewyde gastehuis met 'n rondbad, swembadarea op lae vlak en tuin.

As jy meer inligting oor hierdie projek benodig. Huidige status, projekspan kontakte ens. Asseblief Kontak Ons

(Let daarop dat dit 'n premium diens is)

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in